جرم تغییر ‌کاربری غیر مجاز اراضی

دسته بندی : کیفری | تغییر غیر مجاز کاربری اراضی زراعی و باغها
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام، بنده ملکی به وسعت 15 من دارم که آن را تبدیل به باغ کردم حدود 20 سال پیش، پارسال اقدام به ساختن دستشویی و انبار به وسعت کمتر از 10 متر مربع نمودم، و چون شنیدم که دستشویی و انبار تغییر کاربری محسوب نمی‌شود مجوز نگرفتم، امروز یه نفر رفته و به جهاد کشاورزی گزارش منو داده، میشه راهنمایی کنید برای جلوگیری از تخریب چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما ‌مرتکب جرم تغییر کاربری غیرمجاز اراضی شده اید و پرونده در کمیسیون ماده 99 مطرح خواهد شد و ممکن است رای تخریب یا جزانقدی صادر گردد با توجه به اینکه متراژ بنا کم است اصولا حکم تخریب صادر نخواهد شد جهت توضیحات تکمیلی می توانید تماس بگیرید