تهدید پیامکی به کشتن

فاطمه بندی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر زنم همسرم و من رو با پیامک به کشتن تهدید می‌کند و با پیام‌ها که به همسرم می‌دهد زندگی مشترک ما را با مشکل مواجه می‌کند. آیا من می‌توانم قانونی از ارتباط ایشان با خودم یا همسرم جلوگیری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از ارتباط خیر ولیکن چنانچه متن پیامک های ارسالی حاوی الفاظ تهدید و توهین آمیز می باشد می توانید طرح شکایت کیفری نمایید .