19 بهمن 1401

عدم تعلق دیه به مقصر صددر صد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید پسر خاله هم با موتور بوده ماشین بهش می زنه فوت می‌کنه پلیس هم موتور مقصر 100درصد زده ولی راننده گواهینامه نداره دیه تعلق بهش میگیره ولی به ما ماشینی میگن به شما دولت دیه نمیده فقط یک جریمه می‌کنه راننده آزاد میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به این که پسر خاله شما مقصر صددرصد بوده دیه به او تعلق نمی گیرد.