کجاسفرکنم؟

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق خود اشتغالی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من میخواستم بدونم برای مهاجرت کدوم کشورازنظردرآمدبیشتربهتره؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم مهاجرت برای کار شرایط خاصی در هر کشور داره و بستگی به مدرک تحصیلی و تبحر شغلی شما و مهمتر از ان نیاز کشور مقصد است مثلا کانادا هر شش ماه اعلام نیاز میکنه و مثلا انگلستان اگنون از طریق مشاغل نو اورانه و اشتغالزا یی و ترکیه از طریق سرمایه گذاری اقدام می کنند بنابراین موارد فوق را مد نظر بگیرید