سربازی

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

حین خدمت سربازی زمین خوردم و دچار پارگی مینیسک شدم. میشه اقدام کرد برای جانبازی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

جانباز: به كسی اطالق میشود كه سالمتی خود را در راه تكوین، شكوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقالب اسالمی و كیان جمهوری اسالمی ایران ، استقالل و تمامیت ارضی كشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضدانقالب و اشرار از دست داده و به اختالالت و نقصهای جسمی یا روانی دچار شود.