29 اسفند 1401

ارتکاب قتل توسط طفل

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

اگه بچه ای بچه ی دیگه رو بزنه و بچه بمیره حکم بچه ی ضارب چیه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام باتوجه به سن مرتکب همچنین جنسیت مرتکب مجازات متفاوت می شود.اگر مرتکب در زمان ارتکاب قتل عمدی نابالغ باشد و به سن بلوغ شرعی نرسیده باشد به مجازات قتل عمدی که قصاص است محکوم نمی گردد. همچنین نوجوان بین 15 تا 18 سال، ماهیت یا حرمت جرم انجام شده را درک نکرده است یا شبهه ای در کمال عقل و رشد او وجود دارد قصاص نمی شود.