تجاوز به حریم خصوصی افراد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. سال89 ازدواج کردم وحدود 5سال درست می فتم کار وقتی بچه دوم به دنیا امد دیگه نتونستم برم کار ناگفته نباشد که دوسال اخر کارگر نمونه شدم. هردوتا بچه‌ها پسر هستن ودومی سال 95 به دنیا امد از پسنداز و.... تا سالد1400استفاد کردم ودوباره به سر کار رفتم من خانه ام کنار داداش کوچیکم هستما5برادر ویک خواهرهستیم من در زیر زمین زندگی میکنم دوسالی بود که رو حیاط که میرفتیم از پشت دیوار صدا میومد ولی خانمم میگفت خیالت هست تا چند روز پیش دیدم داخل خونه ام دوربین کوچیک فلتی هست به روی خود نیاوردم ببینم از کی هست وبرای چکاری گذاشته وکه بعد از سه روز فهمیدم که برادر وزنش وپسر 16 ساله اش هستن وکلید همه چیز ما را تو مدت 6. 7 سال حتی ماشین ودرب پارکینگ وحتی دوربین مدار بسته من را خاموش وروشنمیکردن زمانی که می خواستن وارد منزل من بشن حالا بخاطر ابرو کاری نکردم اما میبینم هنوز شبا تا صبح از پشت بام واز سوراخ دیوار حیاط دوربین میارن داخل وتا میرم بیروت دوربین را الان هم رفته شکایت کرده که من توهمی هستم شما میگید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام ابتدا با گفتگو و مصالحه خواستار علت این کار شوید،در صورت انکار یا عدم نتیجه ی مطلوب،در صورت موجود بود دلایل محکمه پسند شکایت مطرح نمایید.