شکایت از خانواده همسر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. من دو سال ازدواج کردم شوهرم مغازه لوازم یدکی خودرو داره که کرایه هست من اوایل ازدواج با خانواده همسرم زندگی میکردم وقتی مستقل شدیم خانواده همسرم مخالف مستقل شدن ما بود از خودشون ... و از این موضوع کینه به دل گرفتن الان یک سالو چند ماه ما خانه مستقل داریم با کلی زحمت خونه خریدیم و ماشین در حالی که مغازه را شوهرم دایر کرده حتی وقتی ازدواج نکرده بود برای خانوادش خانه ماشین و ... خریده بود اینا بازم میخوان شوهرم درامد شو به اونا بده که هرچه در میاریم بدیم به اونا هم هر روز مغازه شوهرم میان با پسراش چون چند نفرن شوهرم میزنن و دعوا و تهدید که باید مغازه را به ما بدی یا نصف شو به ما بدی حتی وقتی مستقل شدیم اونا کلی قرض داشتن ما دادیم و علاوه بر کمک های دستی نقدی دیگه که شوهرم میداد الان دیگه شوهرم خسته شده از دستشون و میرن جلو مغازه داد و بیداد میکنه ابروش میبرن و بعد تهدید میکنن که زنت نمیزاره پول بدی طلاقش بده فلان .. اینم بگم پروانه کسب مغازه مال شوهرم فاکتور های خرید که شوهرم برا مغازه خرید میکنه همش مال شوهرم و دوربین مدار بسته هم داریم دادگاه چه حکمی میده شکایت کنیم? و این پروسه چقدر طول می‌کشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

به محض مراجعه مجدد ایشان به مغازه، بصورت پنهانی با فوریت های پلیس 110 تماس بگیرید تا پلیس در صحنه درگیری حاضر و مراتب را گزارش کند پس از آن شکوائیه مزاحمت و ضرب و جرح و فحاشی تنظیم و به همراه فیلم دوربین و گزارش پلیس به دادسرای محل وقوع مغازه مراجعه نمایید