11 اسفند 1398

فحاشی و توهین با الفاظ رکیک مجازاتش چیست؟

دسته بندی : کیفری | توهین
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

🔹با عرض ادب و احترام مجازات فردی که از طریق فضای مجازی (ارائه نظر در زیر یک مطلب در سایت مانند همین که بنده مینویسم )به فحاشی ،تهمت ،افترا بپردازد چیست ؟ جرم آن فرد چیست ؟ اگر این فحش ها ناموسی باشد تشدید میشود . من میبایست به کدام بند قانونی مراجعه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت صحت انتساب بزه به متهم ،وفق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰۰۰۰ریال تا ۱۰۰۰۰۰۰ریال جزای نقدی محکوم می‌گردد لیکن چنانچه الفاظ استعمار شده ظهور در انتساب عمل زنا یا لواط به شخص باشد مرتکب وفق ماده ۲۵۰ قانون مجازات اسلامی به ۸۰ ضربه شلاق حدی محکوم میگردد