11 اسفند 1398

آیا عدم انجام تعهد در ضمن عقد نکاح جرم محسوب می شود؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده ضمن عقد رسمی ازدواج تعهد کردم پس از تسویه وام مسکن آپارتمانم ، سه دانگ آن را به نام همسرم بزنم آیا تا آن زمان که حدودا 5 سال دیگر زمانش میرسد میتوانم آپارتمانم را بفروشم یا اجاره بدم ؟ جرم محسوب نمیشود ؟ قبلا پرسیدم جواب نفرمودید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شاید از منظر بعضی از حقوقدانان جرم محسوب شود ولی تعهد شما در ضمن عقد نکاح یک تعهد معلق است و موکول به تحقق معلق علیه است که در این صورت با فروش ملک به شخص دیگر معامله شما صحیح است ولی ملزم به جبران خسارت نسبت به همسرتان می شوید