قتلل

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با قصد کشتن دامادمون به اون حمله کردم و میخواستم بهش چاقو بزنم ولی برادرش سر رسید و جدامون کرد دامادمون گفته شکایت میکنم ولی حتی ی خط رو صورتش نیوفتاده ایا امکان متهم شدنم هست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و وقت بخیر به استناد ماده ۶۱۳ قانون مجازات اسلامی هر گاه کسی شروع به قتل عمد نماید ولی نتیجه منظور بدون اراده وی محقق نگردد به شش ماه تا ۳ سال حبس تعزیری محکوم می شود