ضرر و زیان وارده ب من

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوالم اینه ک یه اتوموبیل خریدم 5سال پیش 17میلیون سمند سورن...مدل 90 ک ماشین فوق در تهران رفت پارکینگ بعلت بدهی به لیزینگ .سه دست گشته تا ب من رسیده ...صاحب اولش صد بار رفتیم گفتیم بیاد وکالت بده ک بریم بیاریمش بیرون ک این اقا با کلک میگ اول بدهی رو صاف کنید ب لیزینگ بعد وکالت میدم ...ک هیچ ربطی ب این اقا نداره چون ریالی طلب نداره رو ماشین .تازشم ماشین لیزینگی رو حق نداشته بفروشه .حالا با زرنگی فروخته و دست ب دست گشته و پنج ساله ماشین خوابیده زیر افتاب داغون شده ...حالا سوالم اینه ضرر من رو کی باید بده هر سه نفر یا نفر اول ک سند دستشه و مدام طفره رفته....یا کسی ک ب من فروخته؟خلاصه مقصر کی شناخته میشه و ازکی باید شکایت کنم من ....تمام پول ماشینم دادم.اون زمان.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي به طرفيت كليه افراد تا مالك اصلي (شركت ليزينگ ) بدهيد قطعا شركت ليزينك دادخواست تقابل ابطال قرارداد مي دهد بعد از صدور حكم شما مي توانيد به طرفيت فروشنده خود بابت ثمن معامله و فروشندگان به ترتيب به عنوان مسبب خسارر وارده دادخواست بدهيد