سند دار کردن ملک

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر من ۳ دنگ خونرو بنام من کرده بود وسه دنگ رو به مامانم به عنوان ارث به اسممون کرده بود والان تمام خونرو پدرم به من طی قولنامه فروخته با ارزش ریالی.ومن من اقدام به سند کردم از طریق ادلره مسکن واداره ثبت اسناد وموفق به دریافت سند ملک بطور شش دانگ شدم ،ایا مادرم یا پدرم میتواند سند بندرو باطل کنند وملک بندرو از من بگیرند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر پدر در زمان حيات ملك را به صورت سه دانگ ، سه دانگ بنام شما و مادرتان نموده و بعد مدتي همان را شش دانگ بنام شما واگذار نموده نسبت به سه دانگ معامله فضولي است چون قبلا به مادر شما (همسرش ) فروخته و ديگر مالكيتي ندارد و اخذ سند توسط شما از سند مالكيت سه دانگ را زايل نمي كند مگر مادر ان انتقال را تاييد كرده باشد كه در اينصورت اخذ سند صحيح است