حقوقی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مجید عابدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقتی یه پسر زودتر از پدرش بمیرد اموال بین پدر و فرزندانش به چه صورت تقسیم میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

قبل از پاسخ به سوال شما باید گفت که پرسش شما دارای ابهامات زیادی است ولی به صورت کلی عرض می شود چنانچه فرزندی قبل از پدر فوت شود و دارای فرزند و همسر نباشد بالتبع ماترک فرزند متوفی به پدر و مادر وی میرسد. در حالتهای دیگر چنانچه فرزند متوفی دارای فرزند و همسر باشد و یا آن که مادر وی فوت نموده باشد دارای شرایط خاص خود می باشد که نیاز به صراحت پرسش شما دارد علی ایحال مطلب به صورت کلی خدمت شما عرض شد