حقوقی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مجید عابدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من ۸سال برای یک فروشگاه کار کردم و بیمه نشدم الان برای گرفتن حق بیمه چگونه اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما با مراجعه به اداره کار اقدام به اقامه دعوی از طریق ارائه دادخواست مربوطه نموده و پس از آن پرونده در شعبه تشخیص و هیئت حل اختلاف در صورت اعتراض هر یک از طرفین رسیدگی شده در این جلسه شما می توانید ضمن درخواست مابه التفاوت حقوق خود و همچنین مزایای قانونی از قبیل عیدی ،سنوات و اضافه کار ، شب کاری و غیره به استناد قانون بیمه تامین اجتماعی درخواست محکومیت کارفرما به ارسال لیست کارکرد بر اساس سوابق کاری خود را درخواست کنید