15 خرداد 1402

اقرار به قتل زیر شکنجه ضابط

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یه دوستی دارم ک تو کرمان هستش بم یه قتلی رخ داده ک طرف افغانی بوده وسر این جریان ۱۵نفر دستگیر و به قید سند ازادن ولی این دوست ما زیزشکنجه شدید اگاهی اعتراف کرده ک کار من بودم اونام شکنجه به مدت دوماه بوده با اینک اینکارو نکرده ولی نتونسته شکنجه رو تحمل کنه وزیر شکنجه سنگین امضا کرده ک کار من بوده در حالی ک کلا بیگناه هستش والان سه ماهه در زندان به سر میبره بدون حکم چه کاری میشه کرد براش لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودروداقرار وقتی در امور کیفری اعتبار دارد که با اراده آزاد بیان شود ، اقراری که تحت اکراه ، اجبار ، شکنجه ، اذیت و آزار روحی یا جسمی اخذ شود ، فاقد اعتبار است . اقرار در امور کیفری باید در دادگاه و نزد قاضی بیان شود تا اعتبار داشته باشد و در هر جای دیگری که بیان شود پذیرفته نیست بهتر است وکیل کیفری ومتخصص در این حوزه اختیار نماید.