19 خرداد 1402

حکم قتل شبه عمد و تبدیل حبس

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر بنده برج ۱۰ پارسال با خودروی سواری پراید ب عابر پیاده ک از داخل کوچه فرعی وارد کوچه اصلی شد برخورد کردم و متاسفانه پسر بچه فوت کرد در جلسه اول رسیدگی دادگاه بنده اظهار داشتم ک پسر بچه را ندیدم و یهو از فرعی آمد جلوی ماشین و سرعت ماشینم نیز کم بوده و عمدی اصلا نبوده و بعد اتمام دادگاه رای آمد ک ب دلیل قتل شبه عمد محکوم به ۱۸ ماه حبس تعزیزی و ۲ سال ممنوعیت از رانندگی و اینکه محکوم ب جزای نقدی نشدم در جلسه اول فقط خودم حضور داشتم و در مرحله بعد ک وکیل گرفتم و ایشان لایحه ارسال کردن ب تجدیدنظر ک ذکر کرد ک موکل بنده هیچ مورد سابقه کیفری نداشته و عمدی هم نبوده و درخواست تخفیف مجازات داشتن لذا همین رای بدوی تایید شد در تجدید نظر
از دادگاه تماس گرفتن ک خودم را معرفی کنم برای حبس

سوال بنده این است آیا باید بروم رضایت شاکی را بگیرم یا اینکه راهی است ک زندان نروم و ب جزای نقدی تبدیل کنم
خواهشمند است مکتوب توضیح بدهید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود حکم شما قطعی شده است و امکان تبدیل به جزای نقدی نیست. جرم قتل از نظر عمدی واجر حبس است و رضایت شاکی درر ان اثر ندارد و اولیای دم فقط میشواند از دیه گذشت کتد.