20 خرداد 1402

چگونگی اطلاع از وجود پرونده کیفری علیه شخص

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر دختر دایی بنده سه سال پیش شوهرشون تو خونه برق گرفت و فوت شد
حالا یکی از بستگان همسر ایشون بهشون گفتن که خانواده همسرت به حرم قتل ازت شکایت کردن
ولی قاضی پرونده در محل حاضر شده و رای به بی گناهی داده
و از اونجایی که اون زمان ایشون حال خودشون نبودن و قرص ارامبخش استفاده میکردن هیچی یادشون نمیاد
سوال من اینو چطوری ایشون می تونن بفهمن که همچین پرونده ای بوده ؟
نتیجه پرونده چی بوده
و اصلا مجدد می تونن از ایشون شکایت کنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در خصوص چگونگی اطلاع از وجود پرونده کیفری علیه شخص دختر دایی شما میتواند با در دست داشتن کارت ملی به دفتر کل دادسرا ی شهر محل طرح شکایت مراجعه کنند وبا ارایه کارت شناسایی نسبت به پیگیری پرونده واطلاعات آ ن اقدام نمایید.بعد از صدور قرار منع تعقیب برای شخص طرح شکایت مجدد فقط یکبار آنهم با دستور دادستان عمومی و انقلاب وبا ارایه مدارک جدید می‌باشد.