11 اسفند 1398

مهاجرت از طریق تحصیل در کشور ایتالیا

دسته بندی : مهاجرتی | تحصیلی
Fatemeh Nematifar
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

-سلام وقت شما بخیر، من 27 سالمه و لیسانس ای تی. به طراحی لباس علاقمند هستم و دوره های آزاد آن را در ایران گذراندنم. تمایل دارم برای پیشرفت شغلیم به ایتالیا مهاجرت کنم. دوستانی گفتن که مهاجرت کاری خیلی مشکل هست. می خواستم بدونم از طریق تحصیل در مقطع فوق لیسانس میتوانم ماندگاری در این کشور رو برای خودم حتمی کنم، ضمن اینکه رشته لیسانس من بی ارتباط هست اصلا امکان پذیر هست؟ اگر این امکان وجود داره، می تونم بورسیه کامل تحصیلی بشم در این کشور؟ با توجه به اینکه من گواهینامه شرکت در جشنواره مد و لباس فجر ایران رو دارم وطرحم در یک مسابقه معتبر بین اللملی در ایتالیا برنده شده، اینها میتوانند به عنوان رزومه برای گرفتن بورسیه در ایتالیا باشن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دوست عزیز امکان دریافت پذیرش برای شما وجود دارد. اما با توجه به اقتصاد ضعیف ایتالیا بهتر است برای کار به کشور دیگری مهاجرت کنید. در مجموع اقامت پس از تحصیل و پیدا کردن کار بستگی به شما و توانایی های شما دارد. برای دریافت بورسیه در ایتالیا اگر بتوانید ثابت کنید که تمکن مالی لازم را ندارید به شما بورس می دهند. در مورد مدارکتان هم میتواند موثر باشد.