11 اسفند 1398

مهاجرت تحصیلی برای مقطع مدرسه امکان دارد؟

دسته بندی : مهاجرتی | تحصیلی
Fatemeh Nematifar
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در مهاجرت به روش خود حمایتی تحصیل فرزندان در مقطع مدرسه رایگان می باشد یا خیر. و در مورد بیمه درمانی برای کسانی که خود حمایتی دارند چگونه است با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در کشور اتریش اگر فرزندان شما در مدارس آلمانی زبان ثبت نام نمایند تحصیل آنها رایگان است و شما چون حق بیمه پرداخت می کنید از خدمات آن نیز بهره می برید