تنظیم قرارداد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . آیا این امکان وجود دارد که قراردادی تنظیم کرد که در ازای کاری که برای شخصی انجام می شود ایشان هم به جای اجرت ملزم به انتقال ملک خود شود . واگر هم طرف مقابل در حین انجام کار خدای نکرده فوت کرد ورثه او ملزم به انتقال ملک طرف قرارداد بشوند ؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در قالب عقد جعاله امکان دارد شما عملی را انجام و دستمزد دریافت کنید و‌جز شروط ضمن عقد توافق می کنید مثلا ارزش دو دانگ از ملک طرف قرار داد به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان می باشد که به عنوان دستمزد پرداخت نماید و وی مکلف است به انتقال سند خواهد بود در این حالت اگر شخص متعهد فوت نماید ورثه ملزم به انتقال سند است مشروط بر اینکه عمل و کار مورد نظر انجام شده یا در حال انجام باشد