گمشده

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
پدرشوهربنده ک اززن اولش یه دختربچه داشت بعدازازدواج دومش خانومش بچرونگه نمیداره و بیرونش میکنه این دخترمیره ازدواج میکنه الان دخترش۲۴ سالشه چندسال پیش میادسراغ پدرشومیگیره مادرشوهرم تهدیدش میکنه و بعدازاون خبری ازدختره نیست الان پدرشوهرم خیلی پیره و تنهاارزوش دیدن دخترشه ازدخترش یه کدملی و یه خط خاموش داره میدونه ک تواصفهان زندگی میکنه الان راهی هست ک بشه پیداش کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر آن دختر به میل خود رفته که اقدام حقوقی نمی توان نمود ولیکن اگر مفقود شده طرح شکایت در دادسرا نماید تا در این خصوص رسیدگی گردد.