مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید شوهرم با 40سانت هرویین گرفتن خودش معتاده و بار اولشه گرفتنش پرونده نداره حکمش چیه ایا عفو بهش میخوره؟؟؟ اصلا 40سانت یعنی چقد؟؟؟ توروخدا کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام مجازات مرتکب وفق بند یک ماده 8 قانون مبارزه با مواد مخدر،تا پنج سانتی گرم،از پانصد هزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق محکوم میگردد که با توجه به شرایط همسر حضرتعالی مقام رسیدگی کننده می‌تواند حسب ماده 38 قانون مجازات اسلامی مجازات را تخفیف دهد.لیکن وفق ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری در تمام محکومیت‌ های تعزیری در صورتی که دادستان از حکم صادره درخواست تجدیدنظر نکرده باشد، محکومٌ‌علیه می‌تواند پیش از پایان مهلت تجدیدنظرخواهی با رجوع به دادگاه صادرکننده حکم، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط یا درخواست تجدیدنظر را مسترد نماید و تقاضای تخفیف مجازات کند. در این‌صورت، دادگاه در وقت فوق‌العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر می‌کند. این حکم دادگاه قطعی است.