مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید از بنده مقدار 50 گرم مواد روانگردان گرفته اند این مواد را یکی از دوستان بنده بعنوان نمونه دارو در حالت بسته بندی شده بعنوان امانت در پیش من گذاشته بود تا مشتری ترک ایشان از کشور ترکیه بیایند و تحویل بگیرند و بنده هم از محتوای بسته خبری نداشتم بعد از چند روز این بسته را از من گرفتند در اداره پلیس متوجه شدم که بسته حاوی مواد است اسم یارو را دادم ولی کسی دنبال او نرفت بنده را به اتهام نگهداری مواد بعد از چند ماه با ضمانت آزاد کردند شاهد هم دارم که این بسته را آن یارو به من داده است آیا بنده می توانم در دادگاه با آوردن شهود از خود دفاع کنم؟ در تحقیقات انجام شده هم ثابت شده است که من اهل این کار نیستم و سابقه هم ندارم. با تشکر فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اثبات جهل نسبت به محتوای بسته امری دشوار بوده لیکن وفق ماده 144 قانون مجازات اسلامی در تحقق جرائم عمدی علاوه بر علم مرتکب به موضوع جرم، باید قصد او در ارتکاب رفتار مجرمانه احراز گردد.لذا اثبات جهل به موضوع،رافع مسئوليت کیفری است.