مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خودرو حمل مواد هرویین بوده و جاساز نبوده و طبق اظهارات متهم خودرو متعلق به خودش بوده و هنوز سند نخورده و فقط قولنامه دستی نوشته بودند و به فروشنده ماشین مبلغی بدهکار بوده و صاحب سند ماشین درخواست توقیف پلاک در همان لحظه توقیف نموده و الان 4سال میگذرد و میخواهد ماشینش رو ازاد کند. باتشکر
ج)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتیکه اثبات شود خودرو حامل مواد مخدر متعلق به متهم است، مصادره می‌گردد لذا به جهت احتراز از این حالت و نیز جلوگیری از تصرف خودرو توسط فروشنده یک مبایعه نامه به تاریخ قبل از توقیف خودرو با شخص ثالثی نوشته و وی نسبت به توقیف خودرو اعتراض نمابد