11 اسفند 1398

شهادت کذب و صدور رای با استناد به شهادت نامه رسمی

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کسی برعلیه من تو محضر شهادت کذب داده و همون شهادت کذب باعث نقض حکم قاضی ک به نفع من بود شده حالا شکایت کردم از اون آقا ولی دادگاه حکمی برای ایشون صادر نکرده یعنی هیچی به هیچ باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شهادت باید نزد دادگاه و قاضی باشد ولیکن چنانچه ادله ای مبنی بر کذب بودن شهادت داشته باشید می توانید طرح شکایت نمایید .