11 اسفند 1398

ملک پدریم را در زمان زنده بودن ایشان خریدم بعد از فوت وراث نسبت به ملک خریداری شده اعتراض دارند چه راهی است؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.پدرم سال ۸۳ طبقه ی بالای خونه ی پدربزرگم را خرید و آن را قولنامه کرد.اکنون ۱۵ سال بعد از فوت پدر بزرگ وراث ادعا مینمایند ک آن ملک مال پدرمان است و درد دادگاه علیه پدرم شکایت نموده اند و در دادگاه در حال پیگیری است.با توجه ب اینکه قولنامه کد رهگیری ندارد ولی پلاک ثبتی دارد.رای دادگاه چیست.در ضمن شهود نیز پای قولنامه را امضا نمونده اند.با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مبایعه نامه جزو اسناد عادی است که بین متعاقدین معتبر است لذا بیع معتبر بوده پدرتان می‌تواند علیه بقیه وراث پدربزرگتان دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نماید