11 اسفند 1398

شکایت مطالبه وجه در صورت عدم وجود مدرک برای ارلئه به عنوان دلیل چگونه اقدام کنم؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مهدی بلالی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم برنج فروخته به یکی از آشناهاش اون گفته چند ماهه پولشو میده نه چک داریم نه مدرکی الان دوسال از ماجرا میگذره ولی برا پرداخت پولمون امروز فردا میکنه. آیا بدون مدرکی میشه شکایت کرد؟چطوری؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به نظر تنها دلیلی که می توانید با آن ادعای خود را ثابت کنید شهادت شهود و در نبود آن سوگند دادن طرف مقابل است، شهود هم باید جزئیات معامله را مورد شهادت قرار دهند