شکایت از سارق

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مصطفی زارعی شرق
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده یک دستگاه تلویزیون از یک شهر تحویل یک راننده دادم و در شهر دیگری پیک تحویل گرفته. اما این بین یکی تلویزیون رو از کارتن درآورده و تلویزیون دیگه ای جای اون قرار داده.یا کار راننده س و یا کار پیک.که هر کدوم باشن باید اثر انگشتشون روی تلویزیون باشه.

میخواستم ببینم چطور و کجا باید شکایتم رو مطرح کنم که از این 2 نفر انگشت نگاری کنن ببینن اثر انگشت کدوم روی تلویزیونه؟
و اینکه میشه از طریق سریال تلویزیون و با مراجعه به نمایندگی اون شرکت اطلاعات مشتری رو در اورد. اما نمایندگی این کارو نمیکنه. چطور باید این مجوز رو بگیرم که نمایندگی اطلاعات مشتری رو در اختیارم قرار بده.
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.میتوانید علیه هر دو شکایت کنید تا وضعیت ان بار مشخص شود.