بیمه و بازنشستگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید پدر من خیلی جاها کار کرده بود ولی متاسفانه نتوانستیم سوابق بیمه هایش را جمع کنیم . فقط نزدیک پنج سال بیمه در تامین اجتماعی دارد ، خدمت سربازی هم رفته ( در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ ) فوت کرد .
آیا میتوانیم با مراجعه به تامین اجتماعی جهت مستمری مادر و خواهرم اقدام نماییم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق ماده ۸۰ قانون تامین اجتماعی چنانچه متوفی در ده سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یک سال کار داشته باشد( مشروط به اینکه ظرف آخرین سال حیات حق بیمه ۹۰ روز کار را پرداخت کرده باشد ) بازماندگان واجد شرایط دریافت مستمری خواهند بود .