12 اسفند 1398

اقدام جهت دریافت گرید برای شرکت ساختمانی چگونه اقدام کنم؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای شرکت ساختمانی که دارم میخوام گرید ۵ بگیرم چکار کنم ؟ الان سابقه کاری درستی ندارم ۶ ماه تامین اجتماعی مرتبط دارم ولی گواهی کاری شاید تا ۲ سال هم بتونم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر شرایط ندارید و تعجیل برای اخذ گیرد ۵ دارید بهتره از افراد واحد شرایط برای عضویت شرکت دعوت کنید و وکالت تام الاختیار بگیرید و با تکمیل مدارک مراحل اخذ گرید. را انجام دهید