مراجع حل اختلاف

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در چه مواردی مراجع حل اختلاف حق حضور در جلسه و مشارکت در رسیدگی را نخواهند داشت؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام الف:هرگاه عضو مرجع حل اختلاف یا همسر وی با یکی از اصحاب دعوی قرابت نسبی یا سببی درجه اول از طبقات اول و دوم داشته باشد ب:هرگاه عضو هییت یا همسر وی در دعوای مطروحه نفع شخصی داشته باشد و یا نماینده ی کارگر و یا کارفرمای گارگاه طرف شکایت باشد ج:هرگاه دعوی کیفری یا حقوقی بین عضو هیات یا همسر وی و یکی از اصحاب دعوی در محکمه ای در جریان باشد ه:چنانچه عضو هیات تشخیص حل اختلاف قبلا در همان پرونده به عنوان کارشناس یا بازرس کار یا گواه یکی از طرفین اختلاف دخالت داشته باشد .