شکایت از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از کار فرما شکایت کردم بابت حقوق ومزایا وتونستم اون را محکوم به پرداخت نوزده میلیون تومان کنم والان حکم توقیف اموال را گرفتم 1کار فرما 51 درصد از سهام محل کار را دارد وهمه هزینه ها وپرداختها وپرداخت حقوق باکار فرماست و2ماشینش هم به نام ایران خودرو است .من چطور میتونم توقیف اموال را اجرا کنم وبه پولم برسم و
چطور میتوانم حکم جلب بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سهام ایشان قابل توقیف و تملک است. ماشین چون به اسمش نیست نمیشه توقیف کرد. جلب رو زمانی میدن که هیچ مالی شناسایی نشود