بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید اگر شخصی در یک بنگاه معاملات ماشین کار کند و در قرارداد ذکر شود که کارفرما به ایشان حقوق ندهد و شخص حقوق خود را به صورت انعام از مشتریان یا مراجعین دریافت کند، آیا کارفرما تکلیفی در بیمه نمودن شخص دارد یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به موجب تبصره ماده 36 قانون تأمین اجتماعی بیمه شدگانی که تمام یا قسمتی از درآمد آنها به ترتیب مذکور در (ماده 31) این قانون تأمین می شود مکلفند حق بیمه سهم خود را برای پرداخت به سازمان به کارفرما تأدیه نمایند ولی در هر حال کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه خواهد بود. طبق ماده 31 قانون تأمین اجتماعی در مورد بیمه شدگانی که تمام یا قسمتی از مزد و درآمد آنها به وسیله مشتریان یا مراجعین تأمین می شود درآمد تقریبی هر طبقه یا حرفه مقطوعاً به پیشنهاد هیأت مدیره و تصویب شورایعالی تعیین و مأخذ دریافت حق بیمه قرار خواهد گرفت.