مالکیت درخت یا زمین با چه کسی است؟

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
یک سوال از خدمتتون داشتم
ما یک باغ داریم پدرمون این باغ رو داده به من و دو تا از خواهرام
منتها در اون باغ 9 اصله درخت گردو هست که طبق وصیت پدرمون به هر دختر 3 اصله گردو رسیده منتها این درختان گردو در اون قسمت از زمین هستند که به من رسیده. در واقع درخت گردوی آنها در زمین من هست.
در کاغذی هم که دستمون داریم قید شده که سه درخت برای فلان دختر سه درخت برای فلان دختر و درختان گردو حریم دارند.

الان یکی از اون درختان گردو خشک شده که مال خواهرم هست. سوالم اینه که الان ایشون میتونه جای اون درخت خشک شده بیاره گردو بکاره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر ایشان نمی تواند جای اون درخت مجددا درخت گردو در حریم شما بکارد موفق باشید