مهریه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسر بنده طی یک نوشته سند عادی مهریه خویش را بخشید. به این صورت(من مهریه نمی خواهم و بخشیدم) و بعد از چند سال در خواست مطالبه مهریه کرد. در دادگاه سند عادی پذیرفت .ولی گفت هبه کردم. حتی در صورت جلسه دادگاه نوشته.من مهریه ام را بخشیدم ولی هبه کردم. من استناد کردم به بند 806 قاضی قبول نکرد. وضعيت چگونه است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قاعدتا چون مهریه دین تلقی می‌شود با بذل آن امکان رجوع وجود ندارد.