12 اسفند 1398

انتقال مطب نیاز به مجوز دارد؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده مطب دندان سازی با مجوز داشتم حدود 20 ساله توی این مکان بودم. الان بدون اطلاع دفترمو تغییر دادم بردم نزدیک یک خیابون اونورتر، بعد از بهداشت اومدن بهم ایراد گرفتن گفتند کار شما غیر قانونی بوده الان باید چیکار کنم؟ نیاز به چه مجوزی بوده برای نقل مکان لطفاً منو راهنمایی کنید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تغییر مکان فعالیت باید با اطلاع و اجازه سازمان نظام پزشکی باشد فلذا عدم اطلاع و کسب اجازه شما تخلف است