ترک انفاق کیفری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده و همسرم با توجه به اختلافات تقریبا دو ساله جدا زندگی‌میکنیم و نفقه ایشون کارشناسی شده و بنده ماهی 600 تومن‌نفقه ایشون رو پرداخت میکنم در کارشناسی هم نوشته شده که نفقه برای مسکن ،خوراک ،پوشاک ،درمان و ... دیده شده بعضی از وکلا و مشاوران میگن که چون شما برای همسرت خونه تهیه نکردی و خونه نداری شامل جرم ترک انفاق کیفری میشه و حتما باید برای ایشون منزل در شان تهیه کنی و بعضی هم میگند همین واریز نفقه کامل ترک انفاق کیفری رو ساقط میکنه متاسفانه چون ایشون مهریشون رو مطالبه نکرده و بنده توانایی پرداخت مهریه به صورت یکجا رو ندارم و حتی با فرض قبول کردن اعسار مهریه توانایی پرداخت مهریه رو ندارم و به هیچ وجه به طلاق توافقی هم راضی نیستند فقط ممنون‌میشم که با دلیل بگید با این شرایط پرداخت کامل نفقه ،جلوی شکایت ترک انفاق کیفری رو میگره یا خیر؟ من حتی راضیم درخواست عسر و حرج بدند و طلاقشون رو بگیرند اما متاسفانه اقدامی نمیکند و چندین بار اظهار نامه ارسال کردند که آدرس منزل بدم‌که ایشون برگردند‌و زندگی‌کنند.
تعدادی از وکلا میگند ترک انفاق کیفریه بعضی هم میگند خیر
واقعا نمیدونم چیکار کنم
نه میتونم در برگردونمشون نه توانایی این رو دارم که طلاقشون بدم
چون در شورت طلاق از طرف بنده همه میگند که اعسار مهریه رو سنگین میبرند و اگه در اون صورت طلاقش ندم باز هم میشه دلیلی برای ترک انفاق که بگه من رو به منزل برنمیگردونه و درخواست طلاق میده و اجرا نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با پرداخت مبلغ نفقه تعیینی شما ترک انفاقی انجام نداده اید و ایشان نمی تواند شکایت ترک انفاق نماید شما متقابلا دادخواست الزام به تمکین دهید موفق باشید