خلع ید از ملک جاری

دسته بندی : حقوقی | املاک
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. قطعه زمینی دارای متصرف می باشد و دادخواست خلع ید میخواهم بدهم اظهارنامه ثبتی و صورتمجلس تحدید حدود این ملک به نام مورث من می باشد ولیکن سند مالکیت صادر نشده است . آیا این مدارک کفایت می کند ؟؟؟ آیا حتما باید سند مالکیت داشته باشم ؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حسب رأی وحدت رویه شماره ۶۷۲ مورخ ۱۳۸۳/۱۰/۱ هیأت عمومی دیوان عالی کشور دعوی خلع ید از اموال غیرمنقول فرع بر مالکیت است و رویه محاکم اغلب سند را دلیل مالکیت میدانند