شکایت

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی سایت. دیروز از یک شماره خصوصی با موبایل برادرم تماس گرفته شد و پس از اینکه برخی از مشخصات مثل نام و نام خانوادگی و شماره پلاک ماشین رو به ایشون گفتند(البته نام ماشین رو اشتباه گفتند)
عنوان کردند که شما در یک نزاع و درگیری شرکت داشتین و یک نفر علیه شما شکایتی مطرح کرده فردا راس فلان ساعت در کلانتری حاضر باشین بعد بلافاصله تماس قطع شد. آیا این تماس میتونه معتبر باشه؟! آخه برادرم دو ماه هست که جز در موارد ضروری بیرون از،منزل نرفته و اصلا اهل نزاع های خیابانی هم نیست. و یه چیز دیگه اینکه مگه برای شکایت نباید ابلاغ احضاریه صورت بگیره؟!!ممنون میشم اگه پاسخ بدین.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این نوع دعوت کردن محمل قانونی ندارد و الزامی به حضور نیست