مالیات دهداریها

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مالياتهايي كه در موقع خريد كالاها و خدمات توسط شهرداريها و دهياريها پرداخت میشود به چه صورت است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

طبق تبصره ی7 ماده ی ماده ی17 قانون مالیات بر ارزش افزوده مالياتهايي كه در موقع خريد كالاها و خدمات توسط شهرداريها و دهياريها براي انجام وظايف و خدمات قانوني پرداخت ميگردد، طبق مقررات ايـن قـانون، قابـل تهاتر و يا استرداد خواهد بود.