زمین

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
الهام دربندی فراهانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قطعه زمینی۴ هزار متری متعلق به فردی میباشد که زمین مذکور را به قطعات کمتر از پانصد متر تفکیک نموده و به صورت قولنامه ای فروخته است حال چگونه و طبق چه ماده و مستند قانونی می شود از قطعات فروخته شده به علت اینکه کمتر از پانصد متر میباشند عوارض تفکیک (ماده۱۰۱) اخذ نمود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بر اساس ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری از اراضی عوارض و یا قدرالسهم دریافت میگردد که بر اساس رای دیوان عوالت اداری زمین های کمتر از ۵۰۰ متر مشمول دریافت این عوارض نیستند.