07 آذر 1402

روش رسیدن به پول در صورت مفقودی چک صیادی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین کریمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من چک صیادی که به اسم من در سامانه ثبت شده رو گم کردم تمام مراحل قانونی ابطالش رو هم انجام دادم با صاحب چک توافق کردم که چک مجدد برام صادر بشه الان زده زیر حرفش میگه برو شکایت کن آبان چه شکایتی باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که صادر کننده چک وجه آنرا پرداخت نمی کند ابتدا یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید سپس از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صادر کننده و انتقال دهند گان بدهید.