کلاهبرداری اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید مرجع قانونی رسیدگی به کلاهبرداری اینترنتی کجاست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کلاهبرداری اینترنتی و مرجع صالح جهت رسیدگی به آن پلیس فتا موظف است که هرگونه دسترسی غیر مجاز، برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب‌های بانکی اشخاص،‌ شنود غیرمجاز، جعل رایانه‌ای، تخریب و اخلال در داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی، سرقت و کلاهبرداری، جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب، استفاده غیر مجاز از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی، تولید و آموزش بدافزارها یا نرم افزارهای ارتکاب جرایم سایبری و گذرواژه و اطلاعات کاربران را مورد پیگیری قرار دهد. پلیس فتا می تواند از مرحله رصد، پیش بینی و پیشگیری، کشف، تحقیقات،‌اخذ دستور قضایی، دستگیری متهم، بررسی صحنه جرم و جمع آوری ادله، استنادسازی ادله و ارائه ادله به محاکم قضایی اقدامات قانونی انجام دهد.