اختلال در سیستم های مخابراتی

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر کسی به طور غیر مجاز به انجام اعمالی از جمله وارد کردن انتقال دادن تخریب کردن و غیره سیستم های رایانه ای و مخابراتی را مختل کند چه جرمی دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق ماده ی 9 قانون جرایم رایانه ای و مخابراتی هرکس به طور غیر مجاز با انجام با انجام اعمالی از قبیل وارد کردن انتقال دادن پخش حذف کردن و متوقف کردن و دستکاری کردن یا تخریب داده ها یا امواج الکترومغناطیسی یا نوری سیستم های رایانه ای یا مخابراتی دیگری را از کار بیاندازد یا کارکرد انها را مختل کند به حبس از 6 ماه تا دو سال یا جزای نقدی از 10 تا 40 میلیون ریال یا هردو مجازات محکوم خواهد شد .