با سلام اگر چه رمالی، جادوگری و سرکتاب باز کردن در قانون فعلی جرم محسوب نمیشود اما با استفاده از قانون تشدید مجازات مرتکبان اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری با این افراد میتوان به عنوان کلاهبردار برخورد کرد. قضات دادگاههای کیفری معمولا افراد متهم به رمالی و فالگیری را با استفاده از قوانین مربوط به کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع مجازات میکنند.
یکی از جرایم رمالی عبارت است از تحصیل مال نامشروع. قضات دادگاههای کیفری گاه با استناد به ماده 2 قانون تشدید مجازات مرتکبان اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری که در مورد تحصیل مال به طریق نامشروع است، رمالان و فالگیران را مجازات میکنند.
این ماده همچنین بیان میکند که هر کس بطور کلی مالی یا وجهی تحصیل کند که طریق تحصیل آن فاقد مشروعیت قانونی بوده است، مجرم محسوب میشود و علاوه بر رد اصل مال، به مجازات سه ماه تا دو سال حبس و یا جریمه نقدی معادل دو برابر مال بدست آمده محکوم خواهد شد.
جرم بعدی نیز کلاهبرداری است. در این باره باید گفت که بر اساس ماده یک قانون، هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیر واقع بترساند و از این طریق مالی تحصیل کنند کلاهبردار محسوب میشود و علاوه بر رد اصل مال صاحبش به حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم خواهد شد.
- از شخصی به علت کلاهبرداری شکایت کردم و گفتند که به علت شکایات متعدد باید توامان در شهر دیگری رسیدگی شود .
- آیا راهکار قانونی وجود دارد که این دو دادگاه (در دو استان مختلف) تجمیع و در یکی از شعبه ها رسیدگی شود ؟
- ملکی از طریق کلاهبرداری انتقال شده است در صورت اثبات آیا می توانم ملک را برگردانم.
- اخذ پول از متهم توسط سربازدر خین خدمت
- شکایت کلاهبرداری به پلیس فتا
- کلاهبرداری بابت عدم ثبت چک صیادی
رمال وفالگیر
سلام و وقت بخیر مجازات رمالی چیست و افراد مشغول به این کار به چه مجازاتی محکوم خواهند شد ؟