رسیدگی به جرایم رایانه ای

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باذ سلام چنانچه جرم رایانه ای درصلاحیت دادگاههای ایران در محلی کشف یا گزارش شود، ‌ولی محل وقوع آن معلوم نباشد تکلیف چه خواهد بود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق ماده ی 665 جرایم رایانه ای قانون مجازات اسلامی چنانچه جرم رایانه ‎ ای درصلاحیت دادگاههای ایران در محلی کشف یا گزارش شود، ‌ولی محل وقوع آن معلوم نباشد، دادسرای محل کشف مکلف است تحقیقات مقدماتی را انجام دهد. درصورتی‌که محل وقوع جرم مشخص نشود،‌ دادسرا پس از اتمام تحقیقات مبادرت به صدور قرار و درصورت اقتضاء صدور کیفرخواست می ‎ کند و دادگاه مربوط نیز رأی مقتضی را صادر می‌کند.