امور اب

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
مصطفی زارعی شرق
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اینجانب دادخواستی به طرفی اداره امور آب به خواسته صدور حکم به انسداد چاه به علت کاهش و بی آبی در چاه همسایه را تقدیم دادگاه حقوقی کرده ام و به کارشناسی ارجاع شده و کارشناسی هم به نفع من رای داده است و طرف مقابل خارج از فرجه اعتراض کرده اما متاسفانه دادگاه بدوی قبول کرده آیا تخلف صورت گرفته لطفا راهنمایی کنید ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام.ممکن است به ایشان ابلاغ نشده باشد یا عذر موجهی را ارایه داده باشد.