13 اسفند 1398

همسرم در جلسات دادگاه موضوع تمکین حاضر نشدند چه اتفاقی می افته؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با توجه به اینکه همسرم مدت یکسال است که خانه و زندگی با تحریک برادرانش ترک نموده ولی اینجانب دادخواست تمکین در همان اوایل تنظیم نمودم ولی همسرم در سه جلسه دادگاه حاضر نشدند و الان در دادگاه دیگری دادخواست نفقه نموده الان تکلیف چیست چه را هکاری ارایه می فرمایند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

پس از صدور حکم الزام به تمکین در صورتیکه به حکم صادره عمل نکنند ایشان ناشزه محسوب شده و به وی نفقه تعلق نخواهد گرفت.