رفع توقیف وسیله نقلیه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام‌
بنده سال گذشته یک ماشین را به صورت قولنامه فروختم،و خریدار بنا به دلایل متعدد از تعویض پلاک و انتقال سند تفره رفت. پس از دو ماه تر تاریخ قول نامه مجبور به اقدام در جهت توقیف پلاک ماشین شدم. با گذشت زمان تا تقریب ۱۵روز پیش ماشین در تهران توقیف گردید.
ظاهرا ماشین پس از قولنامه بنده چند دست به افراد مختلف فروخته شده پد نهایت به این آقا رسیده
حال سوال اینجاست که آیا من تنها سند و پلاک را برای کسی که قولنامه کرده ام منتقل می‌کنم درست و قانونی است؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما نباید برای کسی که قبلا به او فروخته اید و ایشان هم به شخص دیگری فروخته سند بزنید چرا که آن شخص اکنون مالک وسیله نقلیه نیست ، بهترین راه این است که به متصرف اعلام کنید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه شما مطرح کند و بعد از اثبات مالکیت ایشان در دادگاه ، شما ملزم به انتقال سند برای متصرف خواهید شد